Duurzame landbouw op Hoeve ’t Boschend

Op een prachtige locatie tussen Wagenberg en Made ligt hoeve ’t Boschend. Hier worden 60 runderen gehouden op een manier die zo dicht mogelijk bij de natuur staat. De koeien, kalfjes en stier lopen in een kudde op de weilanden rondom de boerderij. Het jongvee graast in groepen in de Binnenpolder van Terheijden, een prachtig gebied met afwisselend landbouw en natuur. Hoeve ’t Boschend zorgt voor een groener en mooier buitengebied, onder andere door het aanplanten van bomen, het aanleggen van bloemenranden en natuurvriendelijke oevers langs de sloten.

(H)eerlijk vlees uit eigen streek!

Onze dieren leiden een rustig leven zonder stress en dat proef je!

Vrijdag 27 oktober is er weer vers vlees, natuurlijk van onze eigen Blonde d’Aquitaines!

Op voorraad nog mooie hele delen voor op de BBQ, schenkels, hachee en biefstukjes van de haas!

 

Plaats hier uw bestelling!

De boerderijwinkel is op afspraak altijd geopend. Wil je iets bijzonders bestellen? Dan graag even een berichtje of telefoontje vooraf. Je kunt ook met pin betalen.

Als je e-mailadres bij ons bekend is, krijg je enkele weken voordat er weer vers vlees is een aankondiging. Sta je nog niet in de mailinglijst? Via het contactformulier kun je jouw e-mailadres aan ons doorgeven.