Excursies

Boschend kan op afspraak bezocht worden. Wij leveren voor u een excursie op maat! U kunt het bekijken en aaien van de koeien, kalfjes en paarden combineren met een wandeling door de Binnenpolder van Terheijden met een rijk gevulde knapzak of een picknick in de natuur. Ook kunt u wandelen over boerenland langs bloeiende akkerranden en de Linies van Den Hout bezoeken. Wij kunnen voor u een dagvullend programma samenstellen.

 

Een rondleiding op de boerderij met koffie en thee en uitleg over de Blonde d’Aquitaines en oude paarden duurt ongeveer 2 uur. Voor een rondwandeling door de Binnenpolder van Terheijden en over de Linies van Den Hout heeft u ongeveer 3 uur nodig. U kunt deze wandeling onder begeleiding maken, zodat u onderweg uitleg krijgt over de landbouw en natuur in het gebied. Ook kunt u een knapzak met broodjes, fruit en drinken meenemen, om onderweg te picknicken.

U kunt een excursie op hoeve ’t Boschend afsluiten met een overheerlijke barbecue, natuurlijk met diervriendelijk vlees van hoeve ’t Boschend.

Prijzen  
Rondleiding op de boerderij met koffie/thee 7 euro p.p.
Rondleiding op de boerderij met aansluitend rondwandeling onder begeleiding 12 euro p.p.
Knapzak voor onderweg 6 euro p.p.
Rondleiding met BBQ met vlees van ’t Boschend 20 euro p.p.

Voor meer informatie of boekingen kunt u het contactformulier invullen of rechtstreeks contact met ons opnemen. Informeer ook naar de speciale mogelijkheden voor schoolklasen.